Studio Schopman
Home List all Products Conditions Roadmap Promos & News
 
U bent niet aangemeld

SUBTOTAAL
€ 0.00

INDEX

TECHNOLOGIE
KANTOORMACHINES
PAPIER
ETIKETTEN & ENVELOPPEN
MEMOBLOKKEN & SCHRIFTEN
KLASSEMENT & ARCHIVERING
KANTOORMATERIAAL
SCHRIJFWAREN & CORRECTIE
TEKENMATERIAAL & DIVERSEN
PRESENTATIE & COMMUNICATIE
MEUBILAIR & ONTHAAL
FACILITY & VEILIGHEID
e-mail contact
   
SNEL ZOEKEN
Uitgebreid zoeken
Payments
Stamps Online Animation supplies

U kijkt naar > KANTOORMACHINES > REKENMACHINES
CANON PRINT REKENMACHINE met rol X MARK I

Code: 215475

Prijs:  € 34.95 voor 1 eenh.
(excl. 21% BTW)

 
 
Hoeveelheid/Prijs Informatie
1 x 1
34.95 euro

Canon calculator: X MARK I PRINT - Wit Design

Recyclen om het milieu te sparen
Deze slanke 12-cijferige draagbare rekenmachine met printer is de slimste manier om efficiënte berekeningen uit te voeren terwijl je kostbare grondstoffen spaart. De onderkant van de behuizing en de batterijklep van de rekenmachine zijn gemaakt van gerecycled materiaal van kopieerapparaten van Canon. Dankzij deze minimalisering van afval is de X MARK I PRINT de ideale keuze voor milieubewuste leidinggevenden, professionals en consumenten.

Handige zakelijke functies
Functies voor het berekenen van BTW en het omrekenen van valuta en zakelijke functies maken deze draagbare rekenmachine met printer onmisbaar op kantoor, thuis of onderweg. Bereken BTW-bedragen in een handomdraai, reken valuta met gemak om en bereken automatisch winstmarges met de afzonderlijke toetsen voor kostprijs, verkoopprijs en marge. Of hoe je tijd bespaart door complexe berekeningen in een handomdraai uit te voeren.

Snel printen in 2 kleuren
Deze rekenmachine met inktrolprinter heeft een printsnelheid van 2,3 regels per seconde. 2-kleurig printen zorgt voor accurate en foutloze resultaten, waarbij positieve zwarte waarden duidelijk afsteken tegen de negatieve rode waarden.

Groot, helder display met achtergrondverlichting en comfortabele toetsen
Het gekantelde, grote LCD-scherm met achtergrondverlichting zorgt voor een weergave met hoog contrast zodat de tekens met gemak zijn af te lezen, ook bij langdurig gebruik. Daarnaast geven de ruime toetsen het gevoel dat je op de computer werkt en voer je er cijfers snel en moeiteloos mee in.

LCD-display met 12 cijfers. Winstberekening (kostprijs, verkoopprijs, marge). Muntconversie. BTW-berekening. Selectie van decimalen. Afrondselectie. Geheugentoets. Printsnelheid: 2,3 lijnen per seconde in eenkleurige afdruk (zwart). Stille werking. Ft 220 x 104,8 x 47 mm (lx b x h). Werkt op batterijen (4 x AA bijgeleverd) en op het lichtnet (adapter bijgeleverd). Behuizing vervaardigd uit hergebruikte materialen. 
Prijs BEBAT + RECUPEL inbegrepen.

Gerelateerd
 

©2023 Studio Schopman Supplies – Prijzen staan in euro vermeld, EXCLUSIEF het wettelijk geldende btw tarief.
Deze website richt zich tot ondernemers, bedrijven, instellingen, verenigingen en vrije beroepen.